Adatvédelmi tájékoztató: személyes adataim közlésével és az "ALÁÍROM" gombra történő kattintással nyilatkozom, hogy egyetértek „VÉDJÜK MEG AZ ORSZÁGOT Petíció a kötelező betelepítési kvóta ellen” petíció céljával és hozzájárulok, hogy a közölt személyes adataimat a Fidesz - Magyar Polgári Szövetség (1062 Budapest, Lendvay utca 28.), az információs önrendelkezési jogról és információszabadságról szóló 2011. évi CXII. törvény 5. § (2) bekezdése a) pontja alapján, további kapcsolattartás, véleménykérés, választási és egyéb tájékoztatás céljából, az adatkezeléshez tett hozzájáruló nyilatkozat visszavonásáig kezelje. A * szimbólummal megjelölt adatok kitöltése kötelező. Amennyiben csak a „VÉDJÜK MEG AZ ORSZÁGOT Petíció a kötelező betelepítési kvóta ellen” elnevezésű petíció melletti kíván kiállni és a jövőben nem kíván kapcsolatot tartani a Fidesz - Magyar Polgári Szövetséggel kérjük töltse ki a papír alapú aláírásgyűjtő ívet megfelelően az Önhöz legközelebbi aláírásgyűjtő ponton.

Személyes adataim kezelésével összefüggésben tájékoztatást kérhetek az adatkezelőtől. A személyes adatok helyesbítését, törlését, zárolását az adatkezelőhöz eljuttatott nyilatkozatommal bármikor kezdeményezhetem (1062 Budapest, Lendvay utca 28., peticio.adatkezeles@fidesz.hu). Amennyiben az adatkezelés jogszerűségét kifogásolom, tiltakozhatok személyes adataim kezelése ellen, valamint a Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatósághoz, illetve a bírósághoz fordulhatok. A közölt személyes adatokat a FIDESZ - Magyar Polgári Szövetség nyilvánosságra nem hozza, külföldre és harmadik személynek nem továbbítja.

Védjük meg az országot!

Petíció a kötelező betelepítési kvóta ellen

Soha nem látott bevándorlási hullámot indítottak Európa irányába.
A nemzeti konzultáció eredményei alapján Magyarország kiállt magáért, és megvédte határait. Brüsszel azonban most arra készül, hogy kötelező kvótákkal akár bevándorlók tízezreit telepítse le.

Mondjon nemet az értelmetlen és jogtalan kvótákra, csatlakozzon petíciónkhoz!

Kérjük, töltse ki a *-gal jelölt mezőket!

Kérjük írja be a biztonsági kódot*

Kérjük, töltse ki a *-gal jelölt mezőket!
Fogjunk össze a kötelező betelepítési kvóta ellen, biztassa ismerőseit is egy megosztással arra, hogy írják alá a petíciót:
Kövesse a Fidesz facebook oldalát!

Védjük meg az országot!

Petíció a kötelező betelepítési kvóta ellen

Köszönjük, hogy kiállt Magyarországért.

Azzal, hogy csatlakozott a petícióhoz, Ön is nemet mondott az értelmetlen és jogtalan betelepítési kvótára!